Glaseret laks og asian-salat 2 pers.

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

300 g laks uden skind og ben

salt 2-3 spsk. sød chilisauce

3/4 dl limesaft (ca. 1 limefrugt)

1 spsk fiskesauce

1 tsk

sukker

1 bundt forårsløg

2 gulerødder

1 håndfuld sød basilikum (frisk)

1 spsk ristede sesamfrø

Tilbehør:

Kogte ris

Sød chilisauce

limebåde

 Glaserert laks og asian-salat

Start med at sætte risene over, de tager længst tid.

Del laksen i to stykker og læg den på bagepapir på en plade. Drys med lidt salt. Fordel chilisauce på laksen og steg den i 180 gr varm ovn 10-15 min.

Rør imens limesaft, fiskesauce og sukker sammen.

Snit forårsløgene i tynde skiver og skær gulerødderne i julienne (tynde strimler). Vend begge dele med dressingen samt sød basilikum og sesamfrø.

Server straks laks med salat og kogte ris. Byd chilisauce og limebåde til