Dorthes laks i fad

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

Olie

laks uden skind efter behov

salt, hvidløgspeber, estragon, oregano

lidt smør (eller margarine)

grana padano ost, revet eller høvlet

1 - 2 løg

4 - 5 tomater

evt. lidt frisk basilikum hvis du har

Smør et ovnfad med olie. Læg laks i skiver eller mindre stykker i fadet. Drys med salt, hvidløgspeber og estragon. Læg nogle smørklatter på. Skær løg og tomater i både. Svits løgene på en pande så de bliver klare. Evt. også tomaterne hvis det ønskes. Fordel løg og tomater, drys igen med salt og hvidløgspeber. Drys/fordel lidt grana padano over. Dæk fadet med sølvpapir bag ved 200 gr. i 20 min. Almindelig ovn.

Server med kartofler, ris eller pasta samt lidt salat eller grønsager