Bagt myslibar

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

Ca. 12 stk.

50 g mandler
50 g hasselnødder
50 g valnødder
½ dl honning
40 g solsikkekerner
50 g kokosmel
75 g havregryn

Hak mandler og nødder groft. Kom honning og vand på en pande og smelt det sammen (det må ikke koge). Kom alle ingredienser undtagen havregryn i en skål. Rør det godt sammen. Tilsæt havregryn lidt ad gangen til du har en klistret lidt sej masse. Kom massen i et ovnfad beklædt med bagepapir og bag massen i en 180 gr varm ovn i 10-12 min. Tag fadet ud og lade massen køle af. Skær ud til myslibarer i ønsket størrelse.
Tip: du kan bruge alle slags nødder og evt. også tørrede bær. Opbevar dem indpakket enkeltvis i madpapir i en lufttæt bøtte