Hundekiks (fra Alletiders kogebog med tilføjelser)

4.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (3 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

50 g gær

4 dl fingervarm kærnemælk

Ca. 200 g leverpostejDe rå hundekiks

2 spsk. hvedemel

5-600 g rugmel

Alle ingredienser æltes godt og hæver ca. 3 timer.

Dejen formes som man ønsker, der er dej nok til 2 bageplader. De sættes i kold ovn og bages ved 160 g i varmluft ca. 1½ time. Kiksene skal være meget sprøde/hårde når du tager dem ud.  Opbevares i plasticpose eller æske. Holdbarhed ca. 3 uger.

Dejen hæver stort set ikke, trods de 3 timer, jeg ved ikke hvorfor.

Vores hund kredsede meget omkring køkkenet den sidste halve time kiksene var i ovnen :-)

Opbevares i box, plasticpose eller kagedåse

 

 

Øverst de rå hundekiks, nederst de bagte. God fornøjelse

 

 

.