Chokolade-pebermynte mousse

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 dl mælk

250 g mørk chokolade

2 æggeblommer

50 g sukker

1/4 liter piskefløde

1 tsk pebermynteekstrakt

Pynt:

usaltede hakkede pistacienødder

Kom mælk i en gryde og varm den op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og smelt finhakket chokolade heri. Varm evt op igen - forsigtigt - så chokolademælken er blød med en næsten flydende konsistens. Pisk æggeblommer og sukker luftigt og rør æggesnapsen i den lune men ikke for varme chokolademælk. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i chokolademassen. 

Smag moussen til med pebermynteekstrakt og fordel den i portionsglas. Stil i køleskabet indtil servering og pynt med nødderne