Broccolisuppe m kylling og feta

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 pers

350 g broccoli

200 g porrer

10 g olivenolie

1 fed hvidløg

10 g karry

2 kyllingebryster ca 250 g

1½ liter vand

50 g mozzarella

50 g feta

Skær broccolien i små buketter og porrerne i mindre skiver. Kom olie, finhakket hvidløg og karry i en gryde og lad det svitse lidt. Tilsæt broccoli og porre efter 2 min og rør rundt. Hæld vandet i gryden og lad det koge i 15 min. Mens suppen koger steges kyllingebrysterne i 5 min på hver side til de er gennemstegte. Tag suppen af varmen og blend suppe til den er ensartet. Rør mozzarella i og lad osten smelte. Skær kødet i skiver og læg dem oveni suppen. Pynt med smudret feta

Fedt 38%

Kulhydrat: 21%