Græsk kylling

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

2 pers

40 g fetaost

5 oliven uden sten

1 tsk olivenolie

2 stk kyllingebryst

1 aubergine

2 bøftomater

1 fed hvidløg

oliespray eller olivenolie

salt peber

Tænd ovnen på 200 gr. Mos feta sammen med hakkede oliven og olivenolie. Skær en lomme i hvert bryst og fordel fyldet heri. Luk med en tandstikker. Skær aubergine og tomater i skiver og læg dem lagvis med fintsnittet hvidløg i et ovnfad. Læg kyllingebrysterne ovenpå og giv et par spray olie eller pensl. Krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen ca 35 min. til kyllingen er gennemstegt. Prøv med en kødnål om saften er klar. 

Tips: de friske tomater kan erstattes af en dåse tomater, det giver mere sauce. Fyldet fra kylingebrysterne kan blendes sammen inden det puttes i kødet