Chili con carne, mager udgave

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Print Friendly, PDF & Email

2 pers

250 g magert hakket oksekød

1 -  1½ løg

½ ds hakkede tomater

½ ds hvide bønner i tomatsauce

½ ds kidneybønner

1 spsk tomatpuré

1-2 tsk chilipulver (hvis du foretrækker chiliflager skal du bruge ½-1 tsk)

Rist kødet på en tør slip-let pande. Pil og hak løgene og vend dem i kødet. Tilsæt tomater og kog igennem. Lad det simre 5 min. Tilsæt de to slags bønner, tomatpure og chilipulver. Kog retten igennem og smag til med salt. 

Tip: retten bliver kraftigere i smagen hvis du laver den dagen før

Server med kogte ris og evt. en klat mager creme fraiche og/eller hakkede rå løg