Krydderkiks

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Print Friendly, PDF & Email

ca 60 stk

150 g smør

½ tsk fint salt

200 g rugmel

100 g hvedemel

2 spsk mælk

Krydderier: f.eks. 2 spsk hel kommen, nigellafrø, dildfrø, fennikelfrø eller spidskommen. Chiliflager, tørret oregano, timian, rosmarin, herbes de Provence eller andet efter ønske

Ælt smør, salt og rugmel, hvedemel og mælk sammen. Del dejen i to og rul hvert stykke ud mellem to stykker bagepapir til firkanter på ca 30x30 cm. Træk det øverste lag bagepapir af dejen og drys med de ønskede krydderier, læg papiret over dejen igen og rul krydderierne let ned i dejen med kagerullen.  Fjern papiret igen og skær i dejen med kniv eller klejnespore i stykker på ca 6x5 cm. Træk bagepapiret med dej over på bagepladen og bag kiksene 12-15 min ved 180 gr. Lad dem afkøle før du lægger dem i en lufttæt dåse